Nieuws

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 »
Datum Nieuws
2014-10-26 Jan Linders clubactie: een geweldig bedrag voor onze vereniging!

Zaterdag 25 november rond de klok van 1 uur kreeg Scouting Nederweert een fantastische cheque uitgereikt ter waarde van € 1059,30!! Dit bedrag is door Jan Linders beschikbaar gesteld op basis van de jaarlijkse clubspaaractie waarbij de klanten bepalen welke vereniging ze een warm hart toedragen. Dit fantastische bedrag zal worden ingezet om nieuwe zeilen voor de vletten te kopen.

Scouting Nederweert bedankt Jan Linders en al haar klanten die dit bedrag hebben mogelijk gemaakt!

2014-08-19 Zomer 2014: meer waarderingstekens en start seizoen

De zomervakantie is zo goed als over en dat betekent dat het nieuwe scoutingseizoen al staat te trappelen. In het weekend van 29 augustus beginnen de reguliere speltakbijeenkomsten weer. Maar in de afgelopen zomerperiode heeft Scouting Nederweert natuurlijk niet stilgezeten: alle speltakken hebben een geweldig zomerkamp gehad: van Terschelling tot Roermond en van Schotland tot Geldrop hebben de jeugdleden en hun leiding enorm veel lol gehad en avonturen beleefd.

Tonnie met de voorzittersNet als iedere vereniging is Scouting Nederweert het hele jaar door heel bij met alle vrijwilligers die wekelijks klaar staan voor de jeugd. Aan het begin van de zomerperiode werden twee stafleden even speciaal in het zonnetje gezet: Tonnie van Veldhoven en Bas van Eck werden onderscheiden met het Bronzen Waarderingsteken van Scouting Nederland. Deze decoratie wordt uitgereikt als 

2014-06-26 Beren Botje

Op zondag 29 juni a.s. tussen 13:00 uur en 16:00 uur
worden bij waterscouting Mark Twain de nieuwe leden 
& leiding geïnstalleerd.Dit zal zoals gewoonlijk weer bestaan uit het afleggen van de eed en de gelofte en het uitvoeren van een opdracht...
Daarom nodigen wij alle ouders, broertjes, zusjes, familie en vrienden uit om dit samen met ons te komen vieren!
U bent welkom vanaf 12:30 uur op de Thuishaven, Steer 3a, Nederweert

2014-06-12 Bronzen Waarderingstekens voor 7 stafleden

Dinsdag 10 juli j.l. zijn tijdens een verrassende wending van een groepsvergadering maar liefst 7 stafleden van Scouting Nederweert onderscheiden met het Bronzen Waarderingsteken van Scouting Nederland, als blijk van dank en waardering voor de jarenlange verdienstelijke inzet als vrijwilliger binnen het (landelijke) scoutingwezen. 

Van harte proficiat aan (vlnr) Danny, Mark, Dennis, Jack, Frank, Chris en Ruud!

2014-06-03 Vacature waterexplorers

Zoek jij een mogelijkheid om (water-)avonturen te beleven met een gezellige groep mensen? Dan kan Scouting Nederweert jou misschien helpen: kijk eens naar onze vacature voor waterexplorerbegeleider (m/v)!

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 »
Nieuwsbeheer